09:03:37 23.04.2024
Stiri

Michael Jackson TRĂIEŞTE? Detaliul din CERTIFICATUL DE DECES care aprinde spiritele fanilor din toată lumea

Monden 01.09.2018 20:00 Vizualizări12597 Autor: Ziarul National
Michael Jackson TRĂIEŞTE? Detaliul din CERTIFICATUL DE DECES care aprinde spiritele fanilor din toată lumea


Moartea lui Michael Jackson este o farsă bine pusă la punct şi Regele Muzicii Pop ar fi viu, potrivit unei noi teorii a conspiraţiei care a căpătat notorietate pe reţelele sociale.

Miercuri, Michael Jackson ar fi împlinit frumoasa vârstă de 60 de ani şi numeroşi fani l-au omagiat în toată lumea, scrie dailystar.co.uk.


Jackson a murit în data de 25 iunie 2009, în urma unei supradoze cu medicamente, prescrise de medicul său personal.



Mulţi fani cred însă că Michael este viu şi teorii circulă nestingherite. Un nou clip video ar putea întări convingerea potrivit căreia starul muzicii pop nu ar fi decedat.

Potrivit paşaportului lui Jackson, acesta a primit şi numele JOE, după tatăl său. Totuşi, în certificatul de DECES este trecut cu JOSEPH, numele complet.



Chiar dacă poate părea un detaliu banal, un fan a întrebat-o pe sora lui Michael, La Toya, prin intermediul Twitter-ului, care era de fapt numele starului. La Toya a răspuns simplu: Michael Joe Jackson (deşi ulterior postarea a fost ştearsă).

Fanii din toată lumea susţin acum că moartea lui Michael a fost înscenată. Clipul video de pe YouTube a adunat aproape 60.000 de vizualizări.

„Michael Joseph Jackson este mort şi Michael Joe Jackson este viu”, a susţinut un fan. „Michael Joe Jackson nu este mort - şi-a înscenat decesul”, a declarat un alt fan. Un al treilea sugerează că „Michael Joseph Jackson ar fi dublura adevăratului Rege”.



Numele lui Michael nu a fost niciodată mai înconjurat de controverse. Steve Erhardt, fostul său stilist, a publicat un anunţ pe Facebook, cu titlul „ştiri foarte bune”.

Matt Fiddes, bodyguardul lui Michael Jackson, a declarat că, dacă Regele Pop ar fi trăit în continuare, ar fi ajuns la închisoare.

Una din cele mai mari personalităţi ale muzicii secolului XX, Michael Jackson a vândut peste 350 de milioane de albume de-a lungul carierei. A început să cânte de mic, într-un grup numit Jackson 5, împreună cu alţi membri ai familiei sale. Adevăratul succes l-a cunoscut ca artist solo în anii '80, odată cu lansarea albumelor ”Thriller” şi ”Bad”. După 1991, cariera sa intră în criză, odată cu apariţia unor acuzaţii de abuz sexual împotriva minorilor, care au fost muşamalizate ulterior contra unor sume astronomice, ce nu au fost niciodată dezvăluite. Până la urmă, în 2005, artistul a trebuit să treacă printr-un proces care l-a absolvit în final de toate acuzaţiile, dar suspiciunile au rămas. În 25 iunie 2009, Michael şi-a pierdut viaţa din cauza unei supradoze de benzodiazepam şi propofol, în timp ce pregătea un nou turneu mondial care urma să-i relanseze cariera.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md