/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

Socialiștii nu vor manifesta astăzi în PMAN

missing
01 septembrie 2018, ora 12:51

Solicitată de IPN, Irina Astahova, ofițerul de presă al formațiunii, a comunicat că Piața a fost „rezervată” de PSRM până la finele sezonului. „Nu am rezervat special această zi. Noi în general nu am planificat un protest în această zi”, a declarat Astahova.

Și acțiunea anunțată de Aurel Bucureanu, împotriva scumpirii carburanților, nu va avea loc. Activistul a declarat pentru IPN că a depus notificări la Primărie pentru perioada 14 iulie – 30 decembrie, fapt care îi oferă posibilitatea să organizeze manifestații în orice zi, până la sfârșitul anului.

Astfel, doar două din cele patru manifestații anunțate pentru astăzi în Piața Marii Adunări Naționale vor avea loc. Jurista Organizației Obștești „Credință Patriei”, Larisa Tatian, a spus că organizația va desfășura, începând cu ora 12.00, un miting pentru promovarea valorilor național-patriotice. Iar Alianța pentru Centenar se adună în Piață pentru a cere Parlamentului să aprobe Declarația de Unire cu România.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram