Petrece util prima zi de toamnă. Lista evenimentelor recomandate de echipa #diez

friends-having-fun-in-falling-confetti_23-2147651884-626×352

Deși școala și universitatea se începe luni, pe 1 septembrie mai ai posibilitatea să te simți încă pe valurile relaxării și a vacanței. Dar pentru a nu-ți irosi în van timpul, echipa #diez ți-a pregătit o listă de evenimente utile pentru a petrece util ziua de sâmbătă.

#Noaptea Filmelor sub Stele 5

Festivalul „Noaptea Filmelor Sub Stele” revine în a cea de a V-a ediție! Ca de obicei în fiecare joi, vineri și sâmbătă, la ora 20:30 pe teritoriul Muzeului Național de Istorie a Moldovei oamenii pot veni să privească un film în aer liber. În această sâmbătă va fi proiectata filmul Mary Poppins (1964). Toate filmele menționate vor fi rulate în limba originală cu subtitrări în limba română.

Scopul acestui Festival este de a promova valori frumoase și filme bune. De asemenea pentru a oferi oamenilor un eveniment de recreere culturală și oportunitatea de a petrece o seară frumoasă alături de cei dragi! Costul biletului pentru o seară de filme este 20 de lei. Acestea pot fi achiziționate la intrare.

P.S. Consumul de alcool și tutun este interzis.

#E momentul să facem Unirea!

Alianța pentru Centenar organizează un eveniment extrem de important la care  pot participa toți cetățenii Republicii Moldova. Sunteți invitați în Piața Marii Adunări Naționale pe 1 septembrie ora 12:00.

Toată lumea care vrea Unirea vine în Piața Marii Adunări Naționale! Locul în care s-au câștigat cele mai mari bătălii pentru demnitatea și cauza națională. După independență, limbă română și tricolor – venim să ne câștigăm ReUnirea și reîntregirea teritoriilor naționale!

#Hai Moldova! Pe 1 Septembrie, curățăm albia râului Bîc!

Pe 1 septembrie, cetățenii responsabili sunt invitați să face un lucru bun pentru Chișinău și anume să vină pentru a curăța albia râului Bîc din Chișinău. Locul de întâlnire: Intrarea Tutun-ctc din partea strazii Ismail (oprirea gara de nord pentru rutele maxi taxi 113, 191). Vizavi(peste drum) de stația gara auto nord a troleibuzului 9.

În cazul în care nu găsești locația, sună la numărul 079083854. Pagina evenimentului.

#Spionul care mi-a dat papucii

Audrey (Mila Kunis) și Morgan (Kate McKinnon) sunt două prietene vechi din Los Angeles care se trezesc prinse în mijlocul unei conspirații internaționale, atunci când fostul iubit al lui Audrey apare la ușa ei cu o echipă de asasini nemiloşi pe urmele sale. Surprinse de propriile acţiuni, fetele intră fără ezitare într-o misiune care le poartă prin toată Europa, printre agenți secreți şi curse mortale, hotărâte să ducă la bun sfârşit un plan riscant de salvare a lumii. Intervenția oportună a unui agent britanic fermecător devine singurul lor atu.

gf

#Bookfest Chișinău

Toţi iubitorii de lectură sunt aşteptați să vină mâine la „Salonul Internațional de Carte, Bookfest Chișinău 2018″. Împrospătează-ți biblioteca cu noi cărți de la acest inedit shop de la Moldexpo.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente