/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Galaxy S10 ar putea fi lansat în trei variante, cu sistem triple camera şi senzori de amprentă în display

31 august 2018, ora 07:40

Publicaţa sud coreeană The Investor a publicat un articol bazat pe informaţii ale unor surse apropiate Samsung, care au detaliat planurile pe care compania le are pentru următorul său flagship. Acesta va fi produs în trei versiuni, care momentan au numele de cod Beyond 0, Beyond 1 şi Beyond 2, „0” fiind cel mai „modest” în dotări, iar „2” modelul de top.

În timp ce nu putem încă vorbi despre performanţă, chipset-uri sau performanţa camerelor foto, avem informaţii despre diferenţierea dintre modele. Pe lângă dimensiunile ecranelor, care vor fi diferite (nu ştim încă cât de mari vor fi), fiecare model va fi echipat cu un senzor de amprentă în display. Beyond 1 şi Beyond 2 (să le zicem Galaxy S10+ şi S10 Pro) vor beneficia de un senzor de amprentă ultrasonic, produs de Qualcomm, care ar trebui să ofere performanţă mult mai bună decât ce am văzut până în prezent pe dispozitivele Vivo, Beyond 0, probabil că modelul Galaxy S10 de bază, va folosi un senzor de amprentă optic, probabil produs de Synaptics.

De asemenea, Galaxy S10 Pro (Beyond 2) va fi singurul model echipat cu 3 camere foto pe partea din spate, deci probabil că S10+ va păstra tradiţia de pe S9+ cu un sistem dual camera, în timp ce Galaxy S10 va beneficia doar de un senzor foto principal, fără zoom sau alte funcţii noi.

Desigur, aceste informaţii sunt momentan doar zvonuri şi nu pot fi verificate, însă sursa lor ne oferă puţină încredere. Rămâne de văzut dacă apar alte informaţii similare în online, care să confirme aceste detalii despre Galaxy S10 de la Samsung.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram