Devino voluntar la cel mai așteptat eveniment antreprenorial în Republica Moldova, TechVillage

DSC_3248-920×519

Dacă ai un nivel bun de cunoaștere a limbii engleze și îți dorești să acumulezi o experiența de voluntar mai bogată, înregistrează-te pentru evenimentul TechVillage.

TechVillage este un eveniment care are drept scop să adune la un loc 50 de investitori și 50 de fondatori de startup-uri din Moldova, Ucraina și România. Evenimentul va avea loc la Butuceni în perioada 11-13 septembrie.

Pentru a putea fi selectat în calitate de voluntar trebuie doar să ai mai mult de 18 ani, să cunoști limba engleză, să fii open minded, sociabil, pozitiv, iar dacă deții un permis de conducere va fi un avantaj. Organizatorii vor asigura cazarea, transportul și mesele voluntarilor.

Pentru desfășurarea evenimentului, voluntarii vor putea alege să se ocupe de:

#Cazare – voluntarii vor întâmpina oaspeții la aeroport și îi vor ajuta să ajungă la Butuceni, să îi cazeze și să se asigure că nu se rătăcesc.

#Logistică – voluntarii responsabili de logistică vor avea grijă ca participanții să aibă tot echipamentul necesar pentru desfășurarea activităților.

#Agenda – aceste persoane vor avea grijă ca activitățile planificare vor avea loc în timp, că participanții nu vor întârzia la sesiuni și vor veni cu reamintiri în legătura cu următoarele puncte in agendă.

#Enterteinment – acești voluntari vor avea grijă ca participanții să fie implicați în activitățile lor zilnice. Acest lucru presupune că ei vor fi mereu în preajma lor, îi vor ghida și le vor răspunde la toate întrebările.

Formularul de înregistrare poate fi găsit aici. Termenul limită de completare a acestuia este data de 3 septembrie. Mai multe detalii despre evenimentul TechVillage puteți citi accesând acest link.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente