Donald Trump cere concedierea şefului postului de televiziune american CNN

30 august 2018, ora 17:41

Preşedintele american consideră că „ura şi părerea părtinitoare” a lui Jeff Zucker asupra sa a adus organizaţia media în „imposibilitatea de funcţionare”.

„Micul Jeff Z a făcut o treabă groaznică, ratingurile lui sunt proaste, compania AT&T ar trebui să îl concedieze pentru a-şi salva credibilitatea”, a declarat preşedintele american.

Jeff Zucker se află în concediu medical, după o operaţie pe inimă.

Preşedintele american a postat ulterior un alt mesaj pe Twitter, în care critică postul NBC News.

„Ceea ce se întâmplă la CNN se întâmplă în moduri diferite şi la alte posturi- dintre acestea, NBC News este cel mai rău”, a declarat Trump.

Donald Trump a criticat în mai multe rânduri postul CNN, declarânt că nu este onest şi că este concentrat doar pe agenda personală.

Un reporter CNN a fost dat afară din cadrul unui eveniment ţinut la Casa Albă în luna iulie, după ce i-a adresat lui Donald Trump întrebări despre preşedintele rus Vladimir Putin şi despre fostul său avocat, Michael Cohen.

În ultimele luni, Donald Trump a criticat mai multe posturi de televiziune şi publicaţii americane, printre care şi Washington Post, deţinut de Jeff Bezos, fondatorul Amazon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram