Participă la INNOVOTER — primul laborator de creație în domeniul electoral și vei primi premii pe măsură

innovoter

Ai o groază de idei, dar nu ai cui să le spui? Ești așteptat la InnoVoter — primul laborator de creație în domeniul electoral!

Pe 14, 15 și 16 septembrie 2018 tu și echipa ta ești încurajat să creezi cel mai tare produs de design web pentru care vei lua și un premiu pe măsură. Dacă ai între 18 și 35 de ani, ești developer sau designer, ia-ți echipa și înscrie-te la Primul laborator de creație în domeniul electoral — InnoVoter.

Formularul de înregistrare îl găsești aici.

Prezentarea în timp real a mersului votării și rezultatelor preliminare la următoarele alegeri parlamentare, va fi o adevărată provocare pentru Comisia Electorală Centrală. Pentru prima dată, alegerile vor avea loc în baza unui nou sistem electoral — sistemul electoral mixt, asta presupune că cei 101 deputați vor fi aleși atât pe liste de partid pe circumscripția națională, cât și pe circumscripții uninominale, în proporție de 50 la 51.

Fii InnoVoter!

Îți pare complicat? Este! Ajută să fie prezentate în timp real datele de participare a alegătorilor, cât și rezultatele preliminare în ziua alegerilor, într-un mod simplu și atractiv.

Șase echipe, 30 de tineri și tinere, 3 zile și o idee creativă!

Proiectul EDMITE al PNUD Moldova, în parteneriat cu Comisia Electorală Centrală și Centrul de Excelență în domeniul TIC, Tekwill, te provoacă să te implici în procesul de informare a alegătorilor. Alături de tine vor fi experți în domeniul electoral, IT și design, mass media, care te vor ghida și te vor ajuta să înțelegi exercițiul democratic al alegerilor.

Înscrie echipa ta la InnoVoter și îndeamnă-ți prietenii să facă același lucru! Înregistrarea echipelor se va face în perioada 30 august — 12 septembrie, ora 18.00.

Lista echipelor se va publica pe 13 septembrie 2018, pe pagina de Facebook a evenimentului.

InnoVoter — primul laborator de creație în domeniul electoral este un eveniment organizat în cadrul Proiectului EDMITE al PNUD Moldova, în parteneriat cu Comisia Electorală Centrală și Centrul de Excelență în domeniul TIC, Tekwill. Suportul financiar este oferit de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Ambasada Marii Britanii prin Fondul de Bună Guvernare și Ambasada Olandei prin Programul Matra.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente