Punctul de trecere al frontierei Palanca și-a sistat activitatea. Care este motivul invocat de grăniceri

fr436-500×250

Punctul de trecere a frontierei Palanca își va sista activitatea, astăzi, în intervalul orelor 08:00 – 15:00. Motivul ar fi asfaltarea drumului de acces dinspre Ucraina.

Poliția de frontieră recomandă călătorilor, din start, să aleagă pentru traversarea frontierei de stat punctul de trecere Tudora. La ora actuală în celelalte puncte de trecere a frontierei se activează în regim normal, nefiind semnalate valori ridicate în trafic.

În rezultatul desfășurării activităților de supraveghere și control la frontiera de stat, prevenire și combatere a migrației ilegale și a infracționalității transfrontaliere, angajații Poliţiei de Frontieră, pe parcursul a 24 de ore, au înregistrat următoarele acțiuni ilegale:

# patru persoane au încălcat regimul zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere;
# un conducător auto a ignorat regulile de expoatare a vehiculelor;
# doi cetățeni străini au depășit termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova;
# două persoane aflate în conflict cu legea au fost reținute, ca urmare a schimbului de informații cu organele de ocrotire a normelor de drept naționale.

Doi cetățeni moldoveni au primit refuz de intrare în Federația Rusă, iar unui conațional nu i s-a autorizat intrarea în Uniunea Europeană.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente