(video) Un microbuz din Moldova a fost lovit de un tren în România. Opt persoane au fost rănite

WhatsApp-Image-2018-08-30-at-02.43.06

Un accident dintre un microbuz înmatriculat în Republica Moldova și un tren din România s-a soldat cu 8 pasageri răniți, inclusiv și șoferul. Tragedia a avut loc în această noapte lână Gara Roșiești.

Din fericire doar șoferul basarabean și încă o persoană au fost transportate la Spitalul Județean de Urgente Vaslui, iar celelalte patru victime au beneficiat pe loc de asistența medicală necesară. .

Din primele cercetări a reieșit că vinovat de producerea accidentului feroviar este șoferul microbuzului care ar fi adormit la volanul autovehiculului în momentul când traversa trecerea de cale ferata. „Am înțeles că șoferul a adormit la volan și microbuzul a fost acroșat de ultimul vagon al trenului Inter Regio Iași – Mangalia. Au rezultat șapte victime, doar cu traumatisme minore, care au refuzat  transportul la spital. Avem o victimă (șoferul microbuzului – n.r.) trimisă la spital cu traumatism  picior  drept și în mașina TIM avem un pacient politraumatizat pe care îl ducem la spital  pentru  investigații  și tratament. Toți cei din microbuz sunt moldoveni, nu prea ne-am putut înțelege cu ei, nu vorbesc limba română. Oricum, au avut mare noroc, noi ne așteptam la un dezastru cu persoane rănite grav sau decedate,  însă  șansa  a fost de partea lor, lucru care ne bucură”, a precizat medicul urgentist Carmina Piseru, informează vremeanouă.ro.

În total la fața locului au fost mobilizate mai multe autospeciale ale ISU Vaslui și patru ambulanțe ale SAJ Vaslui.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente