Recomandări #diez. Evenimente la care poți merge joi, 30 august

evenimente4-920×636

Vara se apropie de sfârșit așa că trebuie să profitați din plin de ultimile zile calde din luna august. Echipa #diez a selectat câteva evenimente la care puteți merge împreună cu prietenii sau familia în ultima zi de joi din această vară.

#Bookfest Chisinau

book fest
Pentru al treilea an consecutiv, editorii de pe ambele maluri ale Prutului își așteaptă publicul fidel la Salonul Internațional de Carte Bookfest de la Chișinău. Peste 50.000 de cărți de la cele mai importante edituri din România și Republica Moldova, reunite în circa 60 de standuri individuale, îi așteaptă pe cititorii interesați de reduceri și de volume de cea mai bună calitate în perioada 29 august – 2 septembrie, la Moldexpo Chișinău. Mai multe informații vezi pe pagina de Facebook a evenimentului.

#Joc Intelectual Mafia

mag=fiuaia

Mafia este deja bine cunoscută de toți, așa că organizatorii au introdus cu o gamă de roluri noi. Cum ar fi: Tractoristul, Sfîntul Duh, Idiotul și multe altele. Vrei să îți încerci puterile în acest jos, participă joi 30 august, ora 19:00 la terasa în aer liber Funky Mamaliga Hostel, biletul de participare costă 35 lei, el poate fi schimbat pe un drink la bar. Mai multe detalii despre eveniment vezi AICI.

#W Moldova – W Portugalia

moldova fotbal feminin

Naționala Feminină a Moldovei, în frunte cu Alina Stețenco, continuă lupta în cadrul Preliminărilor Campionatului Mondial la fotbal 2019. 30 August, ora 19:00, stadionul Zimbru, Naționala Feminină a Moldovei va disputa un meci important contra Naționalei Feminine a Portugaliei. Intrarea la meci va fi liberă. Mai multe detalii vezi AICI.

#ReCrează frumusețea din tine

Autospeciale7-1

ReCrează frumusețea din tine este un serviciu care vine în întâmpinarea meşteriţelor ce iubesc arta handmade și doresc să învețe ceva nou. Cu multă imaginație și pasiune, broderia cu mergele, confecționarea cerceilor și brățărilor, croșetatul vă pot crea un întreg imperiu al frumuseţii, de aceea lucrul manual rămâne a fi unul dintre ocupațiile ce aduc plăcere. Biblioteca „Târgu-Mureș” invită doritorii să se alăture la o „Șezătoare modernă”. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

#SPIONUL CARE MI-A DAT PAPUCII

patriaiiaiaa

Audrey (Mila Kunis) și Morgan (Kate McKinnon) sunt două prietene vechi din Los Angeles care se trezesc prinse în mijlocul unei conspirații internaționale, atunci când fostul iubit al lui Audrey apare la ușa ei cu o echipă de asasini nemiloşi pe urmele sale. Surprinse de propriile acţiuni, fetele intră fără ezitare într-o misiune care le poartă prin toată Europa, printre agenți secreți şi curse mortale, hotărâte să ducă la bun sfârşit un plan riscant de salvare a lumii. Intervenția oportună a unui agent britanic fermecător devine singurul lor atu.

patria spioms careee

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente