Modificarea ilegală a caroseriei, motiv de stopare a unui cetățean român în Vama Sculeni

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un român de 38 de ani a încercat să intre în Republica Moldova la volanul unui autoturism cu modificări ilegale la caroserie. Mai mult ca atât, potrivit Poliției de Frontieră din țara noastră, numărul de bază al caroseriei nu figura nici în actul de proprietate, dar nici în certificatul de înmatriculare.

Polițiștii de frontieră din cadrul punctului de trecere Sculeni au identificat cetățeanul român în fluxul de călători. Acesta conducea un Mercedes C220, înmatriculat în Italia.

La controlul de frontieră, pe lângă documentele de călătorie s-au prezentat toate actele necesare pentru mijlocul de transport. În discuții cu angajatul Poliției de Frontieră conducătorul auto a precizat că intenționa să ajungă în Republica Moldova cu scop de serviciu. Însă la verificarea mașinii s-a depistat că numărul de caroserie ar fi fost modificat de trei ori, dintre care unul din numere nu se regăsea în niciun act.

În cadrul audierii bărbatului, polițiștii de frontieră au aflat că autoturismul aparține firmei în care este angajat și acesta nu cunoaște despre cele descoperite. Totodată a fost luat contactul cu reprezentanții firmei pentru elucidarea cazului, cei din urmă au justificat prin faptul că autovehiculul a fost în reparație la un salon auto și presupun că atunci s-a omis înscrierea numărului în acte.

Până la finalizarea cercetărilor și prezentarea documentelor legale, mașina a fost reținută pe teritoriul Sectorului Poliției de Frontieră Sculeni.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...