Vorbești fluent limba engleză? Participă la Forumul de Leadership din Tbilisi și contribuie la dezvoltarea tinerilor lideri

95-920×490

Institutul Georgian de Studii Strategice (GISS) în parteneriat cu Ministerul de Externe al Suediei invită tinerii cu vârsta cuprinsă între 24-35 de ani să participe la Forumul Internațional de Leadership din Tbilisi. Scopul acestui proiect este să creeze diferite programe de leadership pentru tineri din țările membre ale Parteneriatului Estic și din 4 țări din UE. Aceste programe vor avea menirea să îmbunătățească cunoștințele tinerilor despre schimbările politice, economice și de securitate din regiune.

Sunt eligibili tineri din Moldova cu vârsta cuprinsă între 24-35 de ani, care vorbesc fluent limba engleză;

Vor avea prioritate tinerii care au demonstrat abilități de leadership la diverse programe naționale sau internaționale.

Participanții pot lucra în structuri guvernamentale, pot fi lideri de opinie, profesori la universitate sau să activeze în domeniul privat.

Data desfășurării Forumului este 25-30 noiembrie la Tbilisi, februarie 2019 la Stockholm, Suedia.

Forumul se va desfășura în 2 etape. Prima va avea loc la Tbilisi, a doua la Stockholm

Toate cheltuielile vor fi acoperite de organizatori.

Termen limită pentru înregistrare este 7 septembrie. Pentru a participa la acest program, transmiteți o scrisoare de motivare și un CV în limba engleză la adresa [email protected] cu titlul „TTLF 2018 – Application”. De asemenea, în mesaj includeți 2 nume de referință.

Informații suplimentare găsiți aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente