Participă la un workshop gratuit și învață cum să-ți transformi ideile de proiect în afaceri de succes

online-workshop-registration-1

EcoVisio și Fondul European pentru Europa de Sud-Est (EFSE) vă invită la workshop-ul de inițiere în afaceri „BusinessCool”, ce va avea loc între 14-16 septembrie la Rîșcova, raionul Criuleni. Conceput ca un atelier interactiv, programul va oferi antreprenorilor aspiranți cunoștințele și competențele necesare pentru a dezvolta afaceri durabile, clădite pe principii sănătoase.

Înscrierea se face completând acest formular până la data de 3 septembrie. Participarea la workshopul „BusinessCool” este gratuită, iar cazarea și mesele sunt asigurate de organizatori. Costurile de transport vor fi de asemenea decontate.

Organizatorii își propun să aducă în formatul unui atelier de weekend instrumente simple și practice, care să încurajeze participanții să-și transforme ideile de proiect în afaceri de succes. În acest sens, participanții vor fi ghidați de formatori cu experiență și antreprenori consacrați de la ambele organizații.

„Pentru fiecare dintre noi conceptul de antreprenoriat este asociat, de regulă, cu creșterea și dezvoltarea economică. Cu toate acestea, spiritul antreprenorial trebuie cultivat și încurajat în mod continuu, iar dezvoltarea competențelor și cunoștințelor necesare pentru dezvoltarea afacerilor de succes trebuie să aibă loc într-un mediu practic și colaborativ”, precizează Dorin Gaidău, manager de investiții în cadrul EFSE.

Workshopul BusinessCool se adresează tinerilor între 18 și 35 de ani care:

#cochetează cu ideea de a crea propria afacere
#vor să își dezvolte în continuare ideea de afaceri
#sunt în anii terminali de liceu/facultate și se gândesc la o carieră în antreprenoriat.

Sunt încurajați să aplice îndeosebi doritorii care:

#au deja o idee de business și vor să o rafineze
#provin din mediul rural și/sau din regiuni

Mai multe despre BusinessCool găsești pe site-ul EcoVisio.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente