Recomandări #diez. Evenimente la care să mergi marți, 28 august

VOM22JS8RP
Foto: Lucas Allmann

Au mai rămas zile numerate până la sfârșitul acestei veri, așa că nu rata să-ți petreci timpul cât mai activ și divers. Echipa #diez vine cu câteva recomandări de evenimente pentru ziua de marți, 28 august.

#FiLMCHIOȘC: Eu Nu Am Trecut Hotarul: Hotarul A Trecut Peste Mine

Sătenii din Churvaleti știu încă după sfârșitul războiului gerogian din 2008 că ei trăiau la hotar. Viața er simplă, dar nu departe de normalitate. Cu ceva timp în urmă, când patrulele rusești au început să traseze hotarul și să pună gard de sârmă ghimpată. În Churvaleti, gardul de sârmă ghimpată trece chiar prin sat. Familii și comunități au fost divizate. La fiecare oră, patrulele trec și arestează pe toți cei care se apropie de gard. În pofida acestui pericol, sătenii găsesc moduri prin care să păstreze legătura cu cu rudele și prietenii lor de peste hotar. Viața trece mai departe, dar va mai fi oare la fel?

Filmul va fi proiectat pe 28 august 2018, ora 20:30, la Apartamentul Deschis, str. București 68/1, Chișinău.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Futsal Champions League

Federaţiei Moldovenescă de Fotbal organizează mini-turneul Liga Campionilor la futsal la care vor participa Dinamo (Moldova), RCD Futsal La Chaux-de-Fonds (Elveția) și TMC Tbilisi (Georgia). În perioada 28-30 august 2018, Complexul Sportiv „Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu va găzdui meciurile grupei I cadrul preliminariilor Ligii Campionilor la futsal, ediția 2019.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Film „Life of Pi”

Dacă ești pasionat de filme bune și îți place să petreci timpul în aer liber, atunci ești invitat la Cinema în Aer Liber, începând cu ora 20.30 în Parcul Grădina Botanică pentru a urmări filmul „Life of Pi”.

Mai multe detalii vezi AICI!

#Ședința Top Toastmasters din 28. 08. 2018

Top Toastmasters Club (Chișinău) este o platformă unde ai oportunitatea să-ţi dezvolți abilităţile de comunicare şi de leadership. Pentru data de 28 august 2018 organizatorii au o ședință deosebita. Ești invitat și tu să participi și să învățați împreună.

Mai multe detalii găsești AICI!

#MINȚI PRIMEJDIOASE 2D


După ce o pandemie ucide majoritatea copiilor și adolescenților din America, cei 2% care au supraviețuit dezvoltă diverse superputeri. Supraviețuitorii bolii au rămas cu puteri nefirești care pot fi descrise doar printr-o culoare: verde (super inteligență), albastru (telekineză), galben (control asupra electricității), portocaliu (putere asupra minții) și roșu (controlul focului). Ei sunt considerați prea periculoși pentru societate, și sunt luați de la familiile lor și plasați în lagăre de detenție. Ruby Daly, o adolescentă de 16 ani, cu puteri telekinetice, este trimisă la Thurmond, o tabără pentru copiii ca ea. Acolo ea se simte nefericită și speriată de ceea ce s-a întâmplat cu ceilalți asemenea ei. Ruby reușeste să scape din tabăra oribilă cu ajutorul ligii copiilor, și de acolo viața ei se schimbă pentru totdeauna. Ea se alătură unui grup de adolescenți care încearcă să fugă din calea maleficului guvern.

Mai multe detalii găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente