Un adolescent de 15 ani a murit în urma unui accident rutier în capitală. Doi șoferi, internați cu diverse traume

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un adolescent de 15 ani a decedat în urma unui accident rutier produs aseară, 26 august, în jurul orei 22:30, la intersecția străzilor Muncești și B.Noi din capitală. În accident au fost implicate două unități de transport – un BMW condus de șofer în vârstă de 28 de ani, și un automobil de model Mazda condus de șofer în vârstă de 43 de ani. În rezultatul accidentului pasagerul în vârstă de 15 ani, care se afla în automobilul de model Mazda a decedat, iar ambii șoferi s-au ales cu diverse traume.

Poliția stabilește circumstanțele în care s-a produs accidentul, iar șoferul care va fi găsit vinovat riscă pedeapsa cu privare de libertate pentru un termen de la 3 până 7 ani cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de până la 4 ani.

Un alt accident rutier a fost înregistrat la orele 03:20 pe strada Aeroport 20, când șoferul în vârstă de 41 de ani, care conducea automobil de model Dacia a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un pilon electric, după care s-a inversat. În rezultatul accidentului cu traume s-au ales: șoferul automobilului și doi pasageri – o femeie de 31 de ani și un bărbat în vârstă de 36 de ani. Aceștia au fost preluați de ambulanță pentru acordarea ajutorului medical.

Potrivit Poliției Capitalei, pe parcursul ultimelor 24 de ore în municipiul Chişinău s-au produs 18 accidente rutiere, dintre care 4 accidente rutiere grave, soldate cu o persoană decedată și 12 persoane traumatizate.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...