/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Date finale. Câți participanți au fost duminică la protestul ACUM, potrivit poliției și organizatorilor

missing
27 august 2018, ora 12:49

Cristina Bujor, purtătorul de cuvânt PAS a precizat pentru TV8 că la protest au fost în jur de 35-40 de mii de participanți, însă ea a menționat că a fost dificil de numărat din cauza dispersării acestora atât în PMAN, cît și la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt.

Amintim că, participanții la protest au adoptat o proclamație prin care constată că Republica Moldova e guvernată de un regim oligarchic, corupt şi criminal și se află într-o criză acută, care a afectat toate sferele activității statului. În consecință, ei cer demisia Guvernului, validarea alegerilor Primarului de Chișinău din 3 iunie, organizarea de alegeri libere și corecte în baza sistemului proporțional etc. Textul integral al Proclamației îl găsiți AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram