/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Poliția de frontieră explică de ce nu permit unioniștilor să treacă Prutul

missing
26 august 2018, ora 22:13

„De aceea nu putem da curs solicitării de a trece podul feroviar în seara zilei de astăzi”, au adăugat ei.

Menționăm că în seara de duminică, reprezentanții Poliției de Frontieră a declarat că permit traversarea pe jos doar a trei participanți ai marșului pentru a transmite Flacăra Unirii. Însă, unioniștii, circa 100 la număr, au declarat că nu acceptă propunerea și au staționat la Prut declarând că așteaptă ca autoritățile moldovenești să permită traversarea frontierei a tuturor participanților la Marșul Centenar.

Precizăm că unioniștii din România și Republica Moldova merg pe jos din Alba Iulia la Chișinău. Ultima etapă a Marșului Centenarului va avea traseul Iași – Ungheni – Călărași – Sadova – Lozova – Căpriana – Strășeni – Chișinău (1 septembrie).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram