(video) 8 seriale bune de pe Netflix, care sunt produse în afara SUA și care sunt disponibile și în Moldova

5b5b235f959f341b008b471f-750-423

Dacă vrei să iei o pauză de la producțiile americane pe care le găsești pe Netflix, Business Insider a făcut o listă cu seriale produse în afara SUA. Acestea se găsesc și în lista de filme disponibile în Moldova.

Dark (Germania), 2017

Subiectul se focalizează pe dispariția unui copil dintr-un mic oraș german, care scoate la iveală mai multe detalii misterioase din viețile a patru familii ce sunt în căutarea copilului. Filmu are un sezon (10 episoade). Sezoanele 2 și 3 sunt confirmate.

3% (Brazilia), 2016

Acțiunea are loc într-un viitor unde elita locuiește pe o insulă departe de cartierele aglomerate. Candidații aleși să trăiască acolo trec printr-un proces riguros de selecție. Serialul are două sezoane (18 episoade), iar sezonul 3 este confirmat.

Cable Girls (Spania), 2017

Serialul spune povestea a patru femei care lucrează la Compania națională de telefonie, în Madridul anilor 1920. Are două sezoane (16 episoade), iar cel de-al treilea este confirmat.

Suburra: Blood on Rome (Italia), 2017

Acțiunea are loc în 2008 și spunea povestea unei dispute între mai multe organizații criminale, politicieni corupți și Vatican. Serialul are un sezon (10 episoade), iar sezonul 2 este confirmat.

Hotel Beau Sejour (Belgia), 2016

Prinsă într-o lume paralelă, după moartea sa, adolescenta Kato își investighează moartea misterioasă și descoperă o serie de întâmplări misterioase în satul său, aparent liniștit. Are un sezon (10 episoade). Al doilea urmează să apară.

Atelier (Japonia), 2015

O tânără se angajează la o fabrică de lenjerie de lux, dar își dă seama curând că are nevoie de ajutor pentru a supraviețui. Serialul are un sezon (13 episoade).

Sacred Games (India), 2018

Aflându-se pe urmele unui criminal, un polițist este prins într-o luptă în care încearcă să salveze Mumbaiul. Serialul are un sezon (8 episoade).

Money Heist (Spania), 2017

Opt hoți iau ostatici și se închid în Monetăria regală a Spaniei, iar criminal încearcă să manipuleze poliția cu intenția de a-și duce la împlinire planul. Serialul are două părți (22 episoade), iar a treia parte a fost confirmată.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente