Partidul Șor dezminte acuzațiile referitoare la plătirea manifestanților și la organizarea provocărilor în PMAN

Безымянный

Partidul Politic ȘOR dezminte acuzațiile apărute în presă referitor la acțiunile desfășurate astăzi în Piața Marii Adunări Naționale și vine cu următoarele precizări.

Partidul Politic ȘOR invită oamenii la acțiunea de astăzi din PMAN pentru a susține proiectele sociale inițiate de liderul formațiunii, Ilan Șor, și promite că toți manifestanții se vor afla în siguranță, iar protestul va fi unul pașnic, fără incitație la ură.

Partidul ȘOR neagă faptul că ar fi pregătit provocări la acțiunea de astăzi. Totodată, Partidul Politic ȘOR contestă și faptul că manifestanții ar fi primit bani pentru a veni la manifestația de astăzi.

În acest context, reprezentanții formațiunii asigură că manifestația se va desfășura în condiții pașnice, iar toți manifestanții se vor afla în siguranță pe toată durata acțiunii.

Vă amintim că astăzi dimineața, pe rețelele de socializare a apărut un videou în care ar apărea o simpatizantă a Partidului Șor în care vorbește cu un tânăr despre organizarea protestului de astăzi. Ea îi spune că fiecare persoană va primi câte 100 de lei, va fi amenajată o masă gustoasă și va avea loc un concert. Întrebată cine organizează manifestația din Chișinău, femeia a răspuns că este vorba despre „partidul lui Șor și Partidul Democrat”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente