(foto, video) „Maia Laguta i s-a dat lui Șor”. Simpatizanții lui Ilan Șor au instalat corturi și gătesc frigărui în PMAN

40158716_2237202096314271_541332906279174144_n
Foto: unimedia.info

În aceste clipe în PMAN se desfășoară pregătirile pentru o zi de protest, dar și de veselie. Susținătorii Maiei Laguta au instalat deja scena cu lozinca „Jos prețul la petrol”, iar susținătorii partidului Șor au adus lemne și grătar. Mai târziu, la ora 14.00 se va începe și protestul cetățenesc organizat de Mișcarea Națională de Rezistență ACUM.

Vicepreședintele Partidului Nostru, Ilian Cașu, care se află în aceste clipe în PMAN a publicat pe pagina sa de Facebook un videou în care declară că  „oficial Piața aparține Maiei Laguta, dar real i s-a dat lui Șor și mai este un grup mic care protestează împotriva scumpirii carburanților. Operativ s-au instalat corturi și în corturi sunt lăzi cu pâine. Nu înțeleg de ce o intenție sinceră a cetățenilor să protesteze a fost transformată într-o provocare crasă. În PMAN miroase a provocare”, a conchis Cașu.

Mai jos puteți vedea cum arată PMAN la această oră.

unimedia.info
unimedia.info
unimedia.info
unimedia.info
unimedia.info
unimedia.info
unimedia.info

Totodată, vă informăm că în jurul clădirii Guvernului a fost instalat un gard de sârmă.

În timp ce unii „protestatari” se pregătesc de acțiunea de astăzi,  un alt protest de amploare este așteptat să se înceapă la ora 14:00. Organizatorii, Mișcarea Națională de Rezistență ACUM, au spus că așteaptă la mitingul de astăzi să vină circa 30.000 de oameni.

Astăzi dimineața, pe rețelele de socializare a apărut un videou în care ar apărea o simpatizantă a Partidului Șor în care vorbește cu un tânăr despre organizarea protestului de astăzi. Ea îi spune că fiecare persoană va primi câte 100 de lei, va fi amenajată o masă gustoasă și va avea loc un concert. Întrebată cine organizează manifestația din Chișinău, femeia a răspuns că este vorba despre „partidul lui Șor și Partidul Democrat”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente