Maia Sandu despre acuzațiile lui Usatîi: „Cred că pentru toată lumea e clar care sunt interesele acestor politicieni”

maia-sandu

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, i-a adus mai multe acuzații dure Maiei Sandu, într-un live pe rețelele de socializare. Acesta menționase că lidera PAS ține sub control autoritar Mișcarea protestatară. În cadrul unui interviu oferit pentru Europa Liberă, Sandu a menționat că nu s-a documentat despre aceste acuzații, dar crede că pentru lume e clar care sunt interesele acestor politicieni.

„Nu m-am documentat despre aceste acuzații și declarații. Nu mă interesează dacă sunt coordonate și fac parte din aceeași piesă sau dacă sunt inepții autonome. Cred că pentru toată lumea e clar care sunt interesele acestor politicieni și ce urmăresc până la urmă. Noi ne propunem să unim societatea în jurul unor valori concrete. Cei care împărtășesc valorile unor regimuri autoritare și le admiră pe cele de la Kremlin, cei care stau sub protecția acestora să rămână acolo în continuare. Noi avem deja un regim autoritar cu care luptăm. Există riscuri serioase care vin de la Kremlin și nu vrem să pornim de aici mai multe subiecte”, a menționat Maia Sandu.

Reamintim că, după o perioadă de absență, ieri, 23 august, liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi a venit cu un live pe rețelele de socializare. Aceasta a atacat-o dur pe lidera PAS, Maia Sandu, aducându-i mai multe acuzații, totodată a venit cu un mesaj și pentru Năstase.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente