03:23:53 29.03.2024
Stiri

VIDEO // Un polițist a salvat o fetiță uitată în mașină de către mama ei!

Știri 23.08.2018 18:02 Vizualizări1268 Autor: Ziarul National
VIDEO // Un polițist a salvat o fetiță uitată în mașină de către mama ei! foto simbol


O fetiță uitată în mașină de către mama ei aproape și-a găsit sfârșitul.

Micuța nu prezenta semnele vitale în clipa în care a fost scoasă din acel autoturism de către omul legii. Totuși, el s-a zbătut să o readucă la viață, după ce mama neglijență a lăsat-o astfel, o noapte întreagă.

Femeia își uitase propriul ei copil în mașină personală, în care nici măcar nu mai există aer, fiind supraîncălzită. Polițistul care s-a implicat în misiunea de salvare a avut ceva probleme și în depistarea mamei, care era de negăsit.

Omul legii e considerat acum un adevărat erou. Într-un filmuleț care a fost publicat în mediul online, el poate fi văzut cum o scoate pe fetița uitată în mașină și fuge cu ea în brațe, spre o ambulanță.

Mama copilei o uitase pe aceasta încuiată în autoturism și cu centură de siguranță cuplată, plecând să își cumpere băutură. Incidentul dramatic s-a petrecut recent în Florida.

Casey Keller, de 33 de ani, și-a lăsat fetiță de trei ani încuiată în mașnă, fără nici măcar un geam deschis cât să poată respira. Micuța a rămas așa timp de ore bune și a fost găsită a doua zi, dimineață și dusă de urgență la spital.

Temperaturile pot ajunge și până la 33 de grade Celsius în Florida, pe timpul zilei.

Polițistul Bill Dunn a fost cel care a găsit copilul aproape sufocat. În încercarea disperată de a-i salva viața, el a fugit cu micuța în brațe. Inițial a dus-o pe aceasta în propria lui mașină pornind aparatul de aer condiționat.

Când a văzut că aceasta nu își revine absolut deloc, s-a temut pentru tot ce e mai rău. „Din păcate credeam că nu va supraviețui, că am ajuns prea târziu la ea. Am încercat să îi simt pulsul, dar nu era acolo”, a povestit polițistul. Totuși, copila și-a revenit la spital.

(sursa: metro.co.uk)

Sursa: ciao.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md