Recomandări #diez. Evenimente la care poți merge joi, 23 august

eventt azaiii

Zilele de joi sunt cele mai așteptate fiindcă ne apropie și mai mult de momentul în care putem lua o pauză. Nimic nu poate fi mai relaxant decât gândul că te așteaptă încă un weekend de vară, încărcat cu evenimente fierbinți și plimbări sub cerul înstelat.

#Pub Quiz: Goodbye Summer

quiz sumer

Acesta este un joc intelectual – distractiv , unde fiecare participant poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul, și nu în ultimul rând să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați. Evenimentul este organizat la OLD BUS, strada Alexandru cel Bun 83 cu începere de la ora 19:30. Mai multe detalii vezi pe pagina de Facebook a evenimentului.

#Noaptea Filmelor sub Stele 5

filmee sub stelelee

Festivalul „Noaptea Filmelor Sub Stele” revine în a cea de a V-a ediție. Anul acesta veți avea parte de 3 săptămâni, începând cu 23 august până pe 8 septembrie, de 9 pelicule 9 pelicule artistice cu istorii nemaipomenite. Filmele vor fi rulate în zilele de joi, vineri și sâmbătă cu începere de la ora 20:30 pe teritoriul Muzeului Național de Istorie a Moldovei. Costul biletului pentru o seară de filme este 20 MDL. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

#Futsal Feminin | Preliminariile Campionatului European 2019

39149947_1927070914023627_1443212502987964416_o

Echipa Națională feminină a Moldovei la futsal pentru prima data va participa la Preliminariile Campionatului European. Pentru aceste meciuri internaționale, selecționerul Denis Melnicov a convocat mai multe jucătoare a lotului național feminin. Cel de al doilea meci din cadrul Campionatului European va avea loc joi, 23 august cu începere de la ora 16:00, la Arena Ciorescu. Mai multe detalii vezi AICI.

#Expoziție personală Romana Casian

expozitiee

Romana Casian va prezenta expoziția „În goană după visuri”. Celor care le place să viseze și arta frumosului sunt așteptați în perioada 9-23 august la Biblioteca Municipală B. P. Hasdeu, cu începere de la ora 11:00. Intrarea este liberă. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

#ReCrează frumusețea din tine

Autospeciale7-1

ReCrează frumusețea din tine este un serviciu care vine în întâmpinarea meşteriţelor ce iubesc arta handmade și doresc să învețe ceva nou. Cu multă imaginație și pasiune, broderia cu mergele, confecționarea cerceilor și brățărilor, croșetatul vă pot crea un întreg imperiu al frumuseţii, de aceea lucrul manual rămâne a fi unul dintre ocupațiile ce aduc plăcere. Biblioteca „Târgu-Mureș” invită doritorii să se alăture la o „Șezătoare modernă”. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente