(video) Thierry Henry revine în campionatul Franței. Ce echipă a ales acesta

skysports-henry-thierry-football_4357407
Foto: Sky Sports

Fostul atacant al naționalei Franței, Thierry Henry, şi-a dat acordul să devină înlocuitorul antrenorului principal, Gustavo Poyet la Bordeaux. Anterior, acesta a fost antrenor secund la Echipa națională de fotbal a Belgiei cu care a obținut medaliile de bronz la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia.

Uruguayanul a fost demis după ce a criticat conducerea clubului ca urmare a vânzării lui Gaetan Laborde la Montpellier, în condiţiile în care tehnicianul de 50 de ani îl pierduse în această vară şi pe starul echipei, brazilianul Malcom, cedat la FC Barcelona, scrie digisport.ro.

Henry, campion mondial şi european cu naţionala Franţei, a avut o carieră de jucător extraordinară, de-a lungul căreia a evoluat pentru AS Monaco, Juventus, Arsenal, FC Barcelona şi New York Red Bulls.

După plecarea lui Poyet, Henry a devenit principalul favorit să-l înlocuiască, iar anunţul oficial este aşteptat în următoarele ore. Negocierile au decurs rapid, iar acum mai sunt de pus la punct doar mici detalii.

După primele două etape din Ligue 1, campionat Bordeaux are 0 puncte, fiind învinsă atât de Strasbourg (0-2), cât şi de Toulouse (1-2). Francezii sunt calificaţi şi în play-off-ul Europa League, unde întâlnesc Gent.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente