Principală  —  Ştiri  —  Social   —   FOTO/ Un autocar de pe…

FOTO Un autocar de pe ruta Chişinău-Zatoca, implicat într-un grav accident rutier. Trei persoane au decedat

Foto: dse.md

Trei persoane și-au pierdut viața într-un grav accident rutier din raionul Ștefan Vodă. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, apelul la serviciul 112 a fost recepționat pe 22 august, la ora 01.30.

În accident a fost implicat un autocar de pe ruta Chișinău-Zatoca, cu 41 de pasageri la bord, care s-a tamponat cu un tractor și cu un automobil în care se deplasau trei persoane, inclusiv un minor.

În urma impactului, salvatorii au efectuat lucrări de descarcerare pentru a debloca un pasager traumat din autocar, care a fost transportat în mod de urgență la spitalul raional Ștefan Vodă. Totodată, salvatorii au extras și cadavrele a trei persoane, care nu au supraviețuit impactului și au decedat pe loc. Două dintre persoanele care și-au pierdut viața se aflau în automobil, iar o persoană se afla în autocar.

În urma accidentului au avut de suferit în total 13 persoane, care au suportat diverse traumatisme, iar un minor, care se afla în automobil, este internat la terapie intensivă după ce a suportat traumatisme grave.

Foto: dse.md
Foto: dse.md
Foto: dse.md
Foto: dse.md
Foto: dse.md
Foto: dse.md