/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Accident grav în Ștefan Vodă. Un autocar de pe ruta Chişinău- Zatoca s-a tamponat cu un tractor

22 august 2018, ora 09:25

La fața locului au intervenit salvatorii din Ștefan Vodă în comun cu pompierii din Căușeni. În urma impactului angajații IGSU au evacuat pasagerii din autocar de rută Setra, dar și au efectuat lucrările de descarcerare pentru deblocarea unui pasager traumat, care a fost transportat în mod de urgență la spitalul raional Ștefan Vodă.

Totodată, salvatorii au extras cadavrele a trei persoane, care au decedat pe loc. Două persoane care și-au pierdut viața se aflau în autoturismul de model Peugeot și o persoană din microbuzul de rută de model Setra.

În urma accidentului au avut de suferit 13 persoane, care au suportat diferite traumatisme, iar un minor, care se afla în mașina de model Peugeot este internat la terapie intensivă după ce a suportat traumatisme grave.

Toate circumstanțele accidentului rutier urmează să fie stabilite de organele de drept.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram