/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Ploaia a distrus hectare de culturi agricole și porțiuni de drum în două sate din sudul țării

missing
21 august 2018, ora 11:23

Totodată, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile au fost afectate mai multe terenuri agricole și gospodării particulare. În UTA Gagauzia, satul Congazcicul de Jos au fost afectate circa 7 ha de legume, dar și în orașul Vulcănești circa 23 ha de vii.

La nordul țării, în satul Chișcăreni a raionului Sîngerei ploaia a afectat 1,2 ha de vii. Mai mult, se raportează că în satul Chișcăreni în urma precipitațiilor puternice însoțite de rafale de vânt au fost smulse și deteriorate circa 20 foi de ardezie și 48 metri pătrați de țiglă metalică de pe acoperișul a trei case de locuit.

Comisiile pentru situații excepționale teritoriale urmează să estimeze prejudiciile înregistrate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram