Vrei să faci studii de doctorat în Moldova? Iată câte locuri bugetare sunt oferite pentru anul academic 2018-2019

download

Astăzi, 20 august, a fost aprobat Planul de admitere la studiile superioare de doctorat, ciclul III, cu finanțare de la bugetul de stat, pentru anul academic 2018-2019.

Astfel, Guvernul a aprobat un număr de granturi doctorale multianuale pe o durată de 3 ani pentru studiile superioare de doctorat cu frecvenţă şi 4 ani pentru studiile superioare de doctorat cu frecvenţă redusă pentru programele de doctorat ştiinţific şi de doctorat profesional, în domeniile artelor şi sportului.

Numărul granturilor doctorale oferite pentru cele 6 domenii ştiinţifice incluse în Planul de admitere propus pentru anul academic 2018-2019 constituie pentru domeniul ştiinţific 1. Ştiinţe ale naturii – 40 granturi, pentru domeniul ştiinţific 2. Ştiinţe inginereşti şi tehnologii – 37 granturi, pentru domeniul ştiinţific 3. Ştiinţe medicale – 65 granturi, pentru domeniul ştiinţific 4. Ştiinţe agricole – 11 granturi, pentru domeniul ştiinţific 5. Ştiinţe sociale şi economice – 102 granturi şi pentru domeniul ştiinţific 6. Ştiinţe umaniste – 58 granturi.

Vedeți mai jos proiectul:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente