19:29:29 28.03.2024
Stiri

VIDEO // Fără punct medical la Aquaparkul de la Sociteni? O femeie, care și-ar fi rupt clavicula, a așteptat 40 de minute un medic. În cele din urmă, și-a administrat singură injecția: „Este un business criminal”

Social 20.08.2018 12:56 Vizualizări1727 Autor: Ziarul National
VIDEO // Fără punct medical la Aquaparkul de la Sociteni? O femeie, care și-ar fi rupt clavicula, a așteptat 40 de minute un medic. În cele din urmă, și-a administrat singură injecția: „Este un business criminal” captură


O femeie din capitală va ajunge pe masa de operație după ce și-a fracturat clavicula la Aquaparkul de la Sociteni. Victima a așteptat 40 de minute medicul care ar trebui să activeze acolo și să acorde primul ajutor, dar în cele din urmă a fost nevoită să-și administreze singură o injecție oferită de domnișoara care pretinde că e medicul parcului de distracții.

„Este un business criminal. Mi-am dus copilul la Aquapark și m-am accidentat după o coborâre pe tobogan. Din acel moment a început iadul pentru mine. Am căutat în lung și lat punctul medical, dar nimic. Am solicitat un doctor care să-mi administreze o injecție împotriva durerii îngrozitoare și să fie chemată o ambulanță. Am așteptat 40 de minute medicul. În cele din urmă a venit o domnișoară, care a încercat să-mi pună injecția. Când am văzut cum ia în mâini seringa, mi-am dat seama că nu are nicio legătură cu medicina. Mi-am pus singura injecția”, povestește Anghelina Juleva.

Aceasta a mai adăugat că angajații de la Urgență i-au spus că zilnic sunt chemări de la acest parc de distracții, doar că nimeni nu a pus problema ca lucrurile să se schimbe.

„Este un parc al morții. Medicii mi-au dat telefonul și m-au asigurat că vor colecta informații despre victimele acestui parc. Eu voi face tot posibilul ca lucrurile să nu rămână așa”, a dat asigurări victima, care solicită celor care au avut de pătimit să o găsească și să meargă în instanța de judecată.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md