Flux intensificat în punctele de trecere situate la frontiera de est. O coloană de 100 de mașini s-a format la ieșirea din țară

vama trafic

În punctul de trecere comun Palanca-Maiaki-Udobnoe se înregistrează flux intesificat. O coloană de până la 100 de mijloace de transport s-a format la ieșirea din țară.

Reprezentanții celor patru autorități de frontieră și vamale din Republica Moldova și Ucraina, activează la capacitate maxima pentru degajarea circulației. În acest sens, la intersecția drumurilor R 30 cu R 52 a fost plasată o patrulă a Poliției de Frontieră pentru redirecționarea traficului prin cel mai apropiat punct de trecere Tudora –Starokazacie, unde timpul de așteptare este de până la 30 de minute.

Deși în PTF Tudora nu se atestă trafic intensiv, pe traseul tranzit spre Ucraina este formată o coadă de mașini care ar putea condiționa rânduri pe partea moldovenească.

Pentru evitarea conflictelor, polițiștii de frontieră în permanentă discută cu participanții la trafic în vederea informării despre situația creată.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente