Un reporter Jurnal TV a fost lovit de un simpatizant al controversatului om de afaceri Ilan Şor. Incidentul a avut loc în faţa Curţii de Apel Chişinău, acolo unde urma să fie examinată cererea avocaţilor privind eliberarea acestuia din arest preventiv. Şi asta nu e tot. Jurnalistul a fost înjurat şi de alţi susţinători ai lui Şor. Cazul a fost înregistrat de poliţia capitalei.

Reporterul Jurnal TV a fost luat la rost de către o femeie în timp ce solicita un interviu de la unul dintre protestatari. Înfuriată, simpatizanta controversatului om de afaceri a lovit jurnalistul peste mână şi i-a dat microfonul jos.

În susţinerea femeii au sărit alţi simpatizanţi de-ai lui Şor, care l-au înjurat şi chiar ameninţat pe reporterul Jurnal TV.

Deşi în preajmă erau prezenţi mai mulţi poliţişti, nimeni nu a intervenit. Unul dintre ei s-a apropiat abia când jurnalistul a cerut ajutor. În consecinţă, reporterul Jurnal TV a depus o plângere pe numele femeii pentru că a fost împiedicat să-și desfășoare activitatea profesională.