Principală  —  IMPORTANTE   —   VIDEO/ Mărturia unuia dintre tinerii…

VIDEO Mărturia unuia dintre tinerii care au fost tunși forțat: „Acum mi-e frică să merg prin Călărași”

Au fost agresați fizic și înjurați pentru simplul motiv că aveau părul lung. Este povestea a doi tineri în vârstă de 19 ani care au fost tunși forțat la o benzinărie din Călărași. Imaginile publicate de ZdG în care cei doi tineri sunt agresați, precum și informațiile despre unul dintre făptași, care este condamnat pe viață în Italia pentru omor, au stârnit numeroase comentarii în societate. După ce acest incident a luat o astfel de amploare, una dintre victime a depus o plângere în acest sens și a oferit mai multe detalii pentru ZdG.

Tânărul ne-a povestit că nu a depus la poliție o plângere pentru că îi era frică de consecințe. După ce a aflat însă că unul dintre suspecți este condamnat pe viață în Italia, iar subiectul a luat o astfel de amploare, a mers la Procuratură pentru a povesti cum a avut loc incidentul.

„Ne-au văzut și au început să ne înjure. Am intrat în marchet și ei au dat buzna peste noi. Au spus că o să ne bată dacă o să avem părul lung. Apoi au luat un foarfece de la lucrătorii de la benzinărie și au început să îi taie părul prietenului meu”, susține tânărul.

Victima a mai povestit că video a fost filmat de făptași, care l-ar fi transmis prietenilor lor, iar ulterior acesta a fost făcut și public. Cei doi tineri au fost obligați să facă și fotografii cu făptașii, pentru ca aceștia să aibă o amintire: „Ne-au obligat să facem fotografii cu ei. Ei mai mulți filmau, li se părea amuzant asta”.

Tânărul susține că stă acum la Chișinău și îi este frică să meargă la Călărași după ce a aflat că unul dintre suspecți a participat la un omor în Italia.

Un material amplu despre acest caz puteți urmări dacă accesați următorul link: VIDEO/ Moldova, „închisoare” pentru un condamnat în Italia