16:57:09 16.04.2024
Stiri

PĂȚANIA unui cetățean din R. Moldova: I-a furat actele concubinei pentru a se asigura că aceasta nu va pleca din republică, dar a dat de belea la frontieră

Social 18.08.2018 11:11 Vizualizări1509 Autor: Ziarul National
PĂȚANIA unui cetățean din R. Moldova: I-a furat actele concubinei pentru a se asigura că aceasta nu va pleca din republică, dar a dat de belea la frontieră


Un cetățean din R. Moldova i-a sustras documentul de călătorie iubitei sale pentru a se asigura că aceasta nu va părăsi teritoriul republicii, dar a trebuit să dea explicații polițiștilor de frontieră.

La punctul de trecere Leușeni s-a constatat că actul sustras era falsificat, așa că bărbatul este cercetat acum pentru deținerea actelor oficiale falsificate.

Cazul a avut loc pe 15 august curent, iar bărbatul de 39 de ani care a dat de belea era într-o mașină ce efectua o cursă ocazională Moldova-Germania. Pasagerul s-a legitimat cu pașaportul biometric valabil, dar, la solicitarea inspectorului, acesta a prezentat toate actele pe care le avea în posesie, printre care și o carte de identitate, care ar fi fost eliberată de autoritățile române pe numele unei locuitoare a orașului Criuleni. Anume acest act s-a dovedit a fi fals.

Acesta le-a spus polițiștilor că persoana posesoare a cărții de identitate este concubina lui, iar motivul pentru care îl avea asupra sa era de a împiedica deplasarea acesteia pe teritoriul Uniunii Europene. Bărbatul a menționat că nu cunoaște nimic despre fals, întrucât femeia în vârstă de 35 ani își avea actul perfectat înainte ca ei să se cunoască.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md