(video) Shopping MallDova îți colorează vacanța: Surprize și premii valoroase la Marea Tombolă de Vară

NTI8-0115

Suspans, emoții de bucurie și o varietate de surprize pentru miile de amatori de cumpărături care au participat la Marea Tombolă de Vară. Shopping MallDova, centrul tendințelor și al distracțiilor din capitală, le-a răsplătit fidelitatea cu premii de valoare și bună dispoziție, echipându-i pentru vacanțe de neuitat.

Fortuna le-a zâmbit celor care au făcut cumpărături în sumă de minim 250 de lei în perioada 15 iulie – 15 august și s-au înscris în cursa premiilor pentru o vară de milioane, puse în joc de Shopping MallDova. La încheierea Summer Sales, Marea Tombolă de Vară și-a ales norocoșii, care au câștigat 10 rucsacuri încăpătoare și „rezistente la aventură” și 10 grătare perfecte pentru o vară savuroasă cu bucate delicioase.

„A fost un eveniment emoționant pentru toți cei care au participat la Marea Tombolă organizată de Shopping MallDova. Vara nu se încheie aici, iar pentru cei 20 de câștigători aventura abia începe. Sunt sigur că cei care au intrat în posesia premiilor abia așteaptă să încingă grătarele alături de prieteni, iar alții își pot face deja bagajele pentru vacanțe memorabile!”, Nicu Țurcan, prezentator.

„Am cumpărat hăinuțe pentru copil și cu bonul ne-am înscris la tombolă. Suntem vizitatori fideli și cu siguranță vom participa și data viitoare, sperăm ca norocul să fie de partea noastră. Până atunci, ne bucurăm de această petrecere minunată, cum doar la Shopping MallDova găsești!”, Iulia Nistor, participantă la tombolă.

„Mulțumim Shopping MallDova pentru faptul că se gândește la cumpărătorii fideli. Aici facem cumpărăturile pentru întreaga familie, aici ne petrecem timpul în weekend și nu am fost niciodată dezamăgiți. Au fost cazuri în care am câștigat, și speram să prindem astăzi un grătar pentru picnicurile în familie, însă alții au fost mai norocoși decât noi”, Dumitru Cojocari, participant la tombolă.

NTI8-0002

Bucuria Summer Sales a durat o lună întreagă, timp în care toate brandurile din Shopping MallDova și-au întâmpinat clienții cu prețuri incredibil de mici – super reduceri de până la 80%.

„Doar la Shopping MallDova dăm startul reducerilor la mijloc de vară, pentru ca vizitatorii noștri să poată savura cu adevărat plăcerea de a face cumpărături. Exact în perioada vacanțelor, cumpărătorii au avut șansa să-și reînnoiască garderoba, s-au ales cu cele mai originale accesorii, produse cosmetice, dar și cărți numai bune de citit pe un șezlong. Iar fidelitatea la Shopping MallDova este răsplătită, conform tradiției, cu premii valoroase, pe care le-am ales astfel încât câștigătorii să se bucure din plin de concediile mult așteptate”, Natalia Rogovschii, director marketing şi PR, Shopping MallDova.

NTI8-0007 (1)

Marea Tombolă Shopping MallDova a fost, ca de fiecare dată, prilej pentru o petrecere în care toți se simt câștigători, cu băieții de la SunStroke Project, care au susținut un concert de zile mari.

Shopping MallDova continuă să-ți coloreze vacanța cu noutăți în materie de stil, trenduri internaționale, branduri favorite, surprize și distracție pentru toată familia!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente