(video) Zenit a reușit imposibilul. După înfrângerea cu scorul de 4-0 de la Dinamo Minsk, rușii au câștigat în retur cu 8 la 1

JnpjPTEmaGFzaD04ZWE5MjE1ODAxZTZhZjFmNWViODVlMjZiODcxN2IyOQ==.thumb

Zenit a obținut o calificare imposibilă în play-off-ul Europa League. Învinsă cu 4-0 în Belarus, de Dinamo Minsk, echipa din Rusia a întors rezultatul: 8-1 în retur, după prelungiri.

Chiar dacă pe hârtie diferența dintre Zenit și Dinamo Minsk pare mare, puțini credeau că rușii pot răsturna soarta calificării, judecând după cum s-a jucat meciul tur. Dar băieții lui Semak au făcut o partidă mare, cu o desfășurare incredibilă a scorului, scrie digisport.

La pauză a fost doar 1-0 (gol Paredes), însă rușii au început să spere în minutul 66, când Noboa a pus cifra doi în rândul echipei sale pe tabela de marcaj. Fanii au ajuns de la extaz la agonie doar câteva minute mai târziu, Paredes fiind eliminat.

În 10, Zenit a forțat incredibil, iar dubla lui Dzyuba (minutele 75 și 79) a dus meciul în prelungiri. Oaspeții și-au revenit din pumni în minutul 99, când Yahaya părea să fi înscris golul izbăvirii. Mai erau 20 minute, iar rușii aveau nevoie de două goluri.

Ceea ce s-a întâmplat ulterior a fost incredibil. În ultimele 10 minute ale prelungirilor, Zenit nu a marcat două, ci patru goluri, prin Driussi, Dzyuba și Mak (dublă) pentru o calificare istorică.

În play-off-ul Europa League, Zenit o va întâlni pe Molde, care a trecut de Hibernian (Scoția).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente