19:37:48 28.03.2024
Stiri

Cum FLIRTEAZĂ bărbații

Știri 16.08.2018 20:01 Vizualizări2311 Autor: Ziarul National


Cum FLIRTEAZĂ bărbații Sursa: avantaje.ro

Toată lumea flirtează, dar pentru unii aceasta este o calitate înnăscută. Tachinarea, glumele, întrebările inteligente sunt parte din arsenalul cuceritorului.

Privirea unui bărbat poate fi calea de acces către cunoașterea tipului de relație pe care o caută. Cercetătorii de la Universitatea din Kansas au identificat trei tipuri de flirt în comportamentul unui bărbat. Iată cum flirtează bărbații:

Flirtul jucăuș

Șarmul lui încântător te va face să te simți flatată. Însă, ai grijă – acesta va flirta cu oricine, oricând și o face mai mult pentru propriul ego decât pentru tine.

După ce trec aburii flirtului: dacă depășești stadiul de simplu sărut, așteaptă-te la o relație bazată pe sex de scurtă durată, dar cu scântei.

Flirtul sincer

Acest tip de bărbat te va cuceri prin conversațiile profunde și studiate. Își va face cărare spre inima ta cu ajutorul discuțiilor cu substrat filozofic.

După ce trec aburii flirtului: va trece la o nouă etapă abia după ce se va stabili o legătură emoțională puternică, iar dacă se întâmplă lucrul acesta te va sufoca cu dragostea lui. Dacă simți că merită, pregătește-te să-i faci loc în casa ta, deoarece poți avea o relație serioasă cu el.

Flirtul clasic

Ori este mai în vârstă decât tine, ori este doar un tip tradiționalist deoarece el deține controlul; niciodată nu se va întâmpla invers. El plătește nota de plată la restaurant și face mereu primul pas.

După ce trec aburii flirtului: poate părea genul de persoană posesivă, de modă veche, însă de multe ori, el este cel despre care se spune că este bărbatul unei singure femei.

Cum flirtează bărbații, subiect de cercetare pentru terapeuți

Dacă partenerul flirtează în fața ta și se comportă ca și cum nu ai fi lângă el, atunci poți să traduci acest comportament ca pe un semn serios de lipsă de respect. Flirtul poate fi inocent sau un semn de nesiguranță ori o sete de validare. Flirtul nu este în mod obligatoriu o invitație la sex, ci mai degrabă o invitație la joacă între doi parteneri care cunosc regulile și știu care sunt limitele.

Sursa: avantaje.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md