Guvernul: 481 km de drumuri – reparate în cadrul programului „Drumuri bune pentru Moldova”

481 km de drumuri din localitățile țării au fost deja construite sau reparate în cadrul programului „Drumuri bune pentru Moldova”, ceea ce constituie 37,7% din totalul de 1275 de km prevăzuți pentru reabilitare. Valoarea lucrărilor executate până în prezent este de 692,5 milioane de lei, anunță un comunicat al Guvernului.

Alte 241 de milioane de lei au fost alocate pentru finanțarea lucrărilor la șantierele de construcție care acum sunt deschise. În lucru mai sunt 189,5 km sau 14,9% din totalul planificat.

În cadrul programului „Drumuri bune pentru Moldova”, lansat de Guvern, vor fi reabilitați 1275 km de drumuri în 1200 de localități. În acest scop au fost alocați 1,6 miliarde de lei.

Informația actualizată despre lucrările de reabilitare a drumurilor naționale și locale, precum și harta online  „Drumuri bune pentru Moldova”, poate fi vizualizată pe siteul www.drumuribune.md.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.