(VIDEO) Individ din Căușeni, reținut pe urme fierbinți după ce a atacat un bărbat pe o stradă din capitală

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un individ în vârstă de 36 de ani, originar din raionul Căușeni, a fost reținut de către ofițerii de investigații ai Inspectoratului de Poliție Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, pentru că ar fi atacat un bărbat, deposedându-l de bani.

Incidentul a avut loc în noaptea de 6 august curent pe strada Nicolae Costin din sectorul Buiucani al capitalei, când bănuitul a atacat un bărbat în vârstă de 56 de ani, în timp ce acesta se deplasa spre domiciliu. Făptașul în mod deschis, aplicând forța fizică a sustras bani din buzunarul victimei în sumă de 900 de lei.

În urma măsurilor speciale de investigații întreprinse de către polițiști, în scurt timp bănuitul a fost identificat și reținut. Acesta este cercetat penal pentru jaf, care conform legislației prevede pedeapsa cu închisoare pe un termen de la 5 până la 7 ani.

Totodată, polițiștii au stabilit că individul era dat în căutare de către IP Căușeni, pe numele acestuia fiind emis mandat de arest pentru 30 de zile pentru infracțiuni similare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...