MAEIE: Una dintre victimele prăbușirii podului rutier din Genova este un cetățean al Republicii Moldova cu dublă cetățenie

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un cetățean al Republicii Moldova cu dublă cetățenie, cel mai probabil moldo-română, este printre victimele înregistrate ca urmare a prăbușirii podului rutier din regiunea orașului Genova din Italia. Despre aceasta relatează Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, în baza informațiilor relatate de Consulul General al Republicii Moldova la Milano care s-a deplasat la Genova.

Potrivit informațiilor, peste 35 de persoane au decedat, iar alte 13 au fost rănite în urma prăbușirii podului rutier, pe autostrada A10, în regiunea orașului italian Genova.

Consulatul Republicii Moldova la Milano este în contact permanent cu autorităţile locale şi monitorizează evoluția situației.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene reaminteşte că cetățenii Republicii Moldova pot solicita asistență consulară la numărul de urgență al Consulatul Republicii Moldova la Milano: +39 320 610 89 89.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...