/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Diaspora revine acasă! Apel de mobilizare pentru protestul din 26 august din PMAN

missing
15 august 2018, ora 12:53

Ajunge să fim umiliți, dezbinați și indiferenți! ACUM e timpul să fim activi, uniți și mobilizați pentru a fi noi stăpâni la noi înțară. Oamenii onești, cu demnitate, verticalitate și curaj, nu corupții, mafioții, oligarhii și dictatorii, care ne-au capturat țara și au transformat-o într-o afacere personală. Pe 26 august Diaspora revine acasă! Pe 26 august poporul nostru se reîntregește, își recapătă forța, curajul și mândria de odinioară. Pe 26 august vom fi împreună, sute de mii și vom lupta cot la cot pentru viitorul copiilor noștri, pentru a ne apăra libertățile noastre fundamentale și drepturile civice, călcate în picioare de guvernări nocturne, nelegitime și antipopulare. Nu vă fie frică, nu rezistă ei cât rezistăm noi! Nu cedăm noi până nu cedează ei! Până nu-i vedem la pușcărie pe toți plahotniucii, dodonii și shorii, cu toți finii și cumetrii lor. Împreună suntem o forță, împreună până la capăt!”, spun moldovenii.

Pe pagina evenimentului de mobilizare, organizatorii îndeamnă moldovenii din diaspora să se mobilizeze în grupuri și să organizeze transport pentru protestul din 26 August. În același timp, moldovenii care în august sunt Acasă, sunt îndemnați să iasă la protest. Cei care au nevoi de ajutor pot apela AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram