Alege abonamentele Internet Oriunde de la Unite şi primeşte până la 100 GB lunar, nopţi nelimitate gratuit şi modem cadou

diez_960x480 (1)

De cât trafic ai nevoie ca să faci orice şi să te simţi bine de oriunde? Abonamentele Internet Oriunde de la Unite îţi pun la dispoziţie cel mai mult trafic Internet mobil disponibil pe piaţă, de până la 100 GB lunar pentru că vara aceasta mai ai atâtea de făcut, iar toamna începe şi mai plină cu de toate.

Oricum te-ai simţi, tânăr, curajos, energic, curios toate-ţi sunt cu putință căci îţi oferim adiţional opţiunea nopţi nelimitate gratuit timp de 12 luni şi modem cadou la conectare, ca să te poţi bucura de toate activităţile preferate pe net oriunde în Moldova, liber şi fără preocupări.

Astăzi conexiunea permanentă la Internet este vitală pentru activitatea ta, petrecerea timpului liber, comunicare cu prietenii şi familia. De aceea, cu cât mai mulţi GB sunt disponibili, cu atât mai bine. Cu abonamentele Unite te simţi atât de confortabil, încât uiţi de localizarea reţelelor wifi şi eşti mereu online, de oriunde din ţară.

Distrează-te la evenimente în afara oraşului şi lucrează direct de acolo, de oriunde ai fi. Descarcă fişiere de mari dimensiuni, priveşte filme, încarcă poze şi simte-te liber să faci tot ce îţi place mai mult,  pentru că ai până la 100 GB lunar şi bonusuri generoase pentru loialitate

Apreciem fiecare zi în care eşti cu noi, de aceea pentru fiecare an petrecut în reţea, abonamentul tău devine şi mai avantajos, cu mai mult trafic de internet mobil inclus.

tabela stire_ro

Confortul e atât de plăcut, încât avem grijă ca şi după consumarea traficului de date inclus în abonament să navighezi gratuit şi nelimitat la viteză mai redusă.

Petrece ultima lună de vară pe măsură şi primeşte toamna bine pregătit.

Alege abonamentele de Internet Oriunde şi fii numărul 1 cu operatorul numărul 1 de Internet mobil – Unite. Parte a familiei Moldtelecom.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente