Trimite e-mail | Printeaza
Social
14.08.2018

Cei mai activi participanți ai concursului de fotografie ”EU sunt EUropa” beneficiază de o vacanță la mare în România

Cei mai activi participanți ai concursului de fotografie ”EU sunt EUropa”, organizat de Parlament, beneficiază, în perioada 14 - 21 august curent, de o vacanță la mare în România, în cadrul Programului de tabere „ARC”.
 
”Astăzi, primiți ceea ce ați meritat și ați câștigat prin eforturile voastre. Noi, în fiecare an, avem un suport deosebit din partea Guvernului României, în diferite forme, iar o formă deosebită este de a ajuta copiii și tinerii din Republica Moldova să cunoască lumea frumoasă și să meargă la odihnă, vara și iarna, la taberele din România”, a declarat Andrian Candu la ceremonia de premiere a învingătorilor concursului care a avut loc, la începutul vacanței de vară a copiilor.
 
Concursul de fotografie ”EU sunt EUropa” a fost organizat de Parlament  în perioada 11 aprilie – 8 mai 2018, cu prilejul Zilei Europei. 46 de fotografii, realizate de peste 60 de autori,  elevi la gimnaziile și liceele din toată țara, au fost prezentate la concurs.
 
La plecare elevii au discutat cu Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță.
 
Evenimentul s-a desfășurat în parteneriat cu Ministerul pentru Românii de Pretutindeni și Ambasada României în Republica Moldova, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus