IGSU reinstalează corturile anticaniculă

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI informează ca va reinstala astăzi 14 august corturile anticaniculă în mai multe regiuni ale țării. Punctele de reabilitare urmează a fi amenajate în cele cinci sectoare ale municipiului Chișinău, dar și în raioanele Bălți, Cahul și Comrat.

Corturile anticaniculă vor lucra zilnic de la ora 11:00 până la 18:00. În capitală acestea pot fi vizitate de oameni pe următoarele adrese: sectorul Botanica în apropiere de Centrul Comercial „1000 de Mărunțușuri”, sectorul Centru în prejma „Pieții Centrale”, sectorul Râșcani în apropierea „Pieții Matei Basarab”, sectorul Ciocana pe strada Ginta Latina nr.18 și sectorul Buiucani pe strada Calea Ieșilor nr.1.

La punctele de reabilitare oamenii pot bea apă și se pot proteja de temperaturile ridicate. Acestea vor funcționa în condiții meteo nefavorabile, atunci cînd teperatura aerului va depăși +32 grade celsius.

La fiecare punct de reabilitare se vor afla salvatorii IGSU pentru acordarea asistenței necesare oamenilor aflați în dificultate.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.