Vrei să-ți petreci timpul într-un mod util? Iată cum poți deveni membru al clubului Interact Chișinău

38494095_2078794529038384_525236502725132288_n
Foto: Interact Chișinău

Tinerii cu vârsta cuprinsă între 12 și 18 ani, în căutarea oportunităților de dezvoltare continuă, sunt invitați să își depună candidaturile pentru a deveni membri ai clubului Interact Chișinău.

Parte a familiei internaționale Rotary, Interact-ul, prezent în mai mult de 80% din toate țările lumii, își propune să crească o nouă generație de lideri, capabili să realizeze o schimbare vizibilă în comunitatea lor. Respectând motto-ul „Service Above Self”, organizația se axează atât pe acțiuni de caritate, cât și pe cele vizând dezvoltarea tinerilor.

„Prin coordonarea evenimentelor și a proiectelor de anvergură, atât la scară locală, cât și la una globală, activitatea Interact-ului este crucială și pentru societate, și pentru membrii care astfel reușesc să pășească dincolo de zona lor de confort și să se manifeste ca buni organizatori și ca lideri responsabili ”, spune Amina Rotari, președinta organizației.

Devenind membru/membră puteți:

# să vă perfecționați abilitățile de leadership, să lucrați în echipă alături de membri experimentați în domeniul voluntariatului (nu doar din Interact, ci și din cluburile Rotaract și Rotary);

# să vă implementați ideea de proiect, cu sprijinul necesar oferit de mentori;

# să lucrați asupra evenimentelor de amploare, cu un impact social semnificativ (cum ar fi vizitele la Spitalul Oncologic);

# să participați la conferințe, proiecte și tabere de vară internaționale (anul trecut acestea având loc în Franța, Germania, Brazilia, România, Austria și multe alte țări).

Dacă sunteți interesați de oportunitate, nu ezitați să completați acest formular până pe data de 31 august, 2018.

Mai multe detalii despre activitatea anterioară a clubului Interact Chișinău puteți găsi pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente