/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Lucrările de reabilitare a drumului Delacău-Bulboaca-R2 au fost scoase la licitație

missing
14 august 2018, ora 12:12

Lucrările de reparație constau în asfaltarea drumurilor de acces în localitatea Speia și construcția trotuarelor. Valoarea acestora va fi de circa 30 de milioane de lei. Antreprenorii interesați pot depune ofertele până la data de 30 august 2018, ora 10:00. Autoritatea contractantă este Administrația de Stata a Drumurilor.

Acum trei săptămâni, ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici a convocat în ședințe responsabilii de la Administrația de Stat a Drumurilor, autoritățile publice locale și responsabilii de cariere din regiunea drumului național G109, pentru a identifica soluții privind reparația drumului național Delacău-Bulboaca-R2.

Acest drum deservește locuitorii satelor Delacău, Puhăceni, Șerpeni, Speia, Telița Nouă, și Telița. Anterior, s-a stabilit că acesta va fi reparat pe tronsoane, pentru a nu bloca circulația. Vor fi reabilitate capital două sectoare ca fiind cele mai deteriorate: 2,3 km în preajma satului Speia și 4,2 km în satul Delacău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram