/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/VIDEO/ ALERTĂ în Londra. O maşină a intrat în barierele din faţa Parlamentului britanic. Mai mulţi pietoni sunt răniţi

missing
14 august 2018, ora 10:41

Străzile din zonele Parliament Square, Millbank şi Victoria Tower Gardens au fost închise publicului, iar zeci de ofiţeri de poliţie sunt prezenţi la locul incidentului, relatează cotidianul The Guardian.

Mai multe ambulanţe au ajuns în zonă.

„La ora 07:37 (ora Chișinăului 09.37), o maşină a intrat în coliziune cu barierele din jurul Parlamentului. Şoferul a fost reţinut de ofiţerii aflaţi în zonă. Un număr de pietoni au fost răniţi”, a anunţat Scotland Yard.

Poliţia a transmis că momentan nu este clar dacă incidentul este unul de natură teroristă.

Clădirea Parlamentului britanic a fost înconjurată de bariere din oţel din beton după atacul terorist din martie 2017, atunci când un militant islamist a intrat cu maşina în mulţimea aflată pe Podul Westminster, ucigând patru oameni, după care a înjunghiat mortal un ofiţer de poliţie, fiind în cele din urmă împuşcat mortal de forţele de ordine în faţa Parlamentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram