02:46:33 20.04.2024
Stiri

Susținătorii lui Ilan Șor spun că Andrei Năstase s-a speriat de orheieni și nu a mai organizat manifestația planificată. Tauber: „Ați văzut cât sunt de fricoși?”

Partide/Comunicate 13.08.2018 17:44 Vizualizări1457 Autor: Ziarul National
Susținătorii lui Ilan Șor spun că Andrei Năstase s-a speriat de orheieni și nu a mai organizat manifestația planificată. Tauber: „Ați văzut cât sunt de fricoși?”


Mai mulți locuitori ai orașului Orhei l-au așteptat astăzi cu o oală de noapte pe liderul Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr” (PPDA), Andrei Năstase, care planifica organizarea unei manifestații în fața Primăriei conduse de Ilan Șor. Manifestația PPDA-PAS-PLDM nu a mai avut loc, iar simpatizanții Partidului „ȘOR” i-au numit fricoși pe reprezentanții celor trei partide.

Cei prezenți în fața Primăriei Orhei le-au cerut celor din PPDA-PAS-PLDM „să-i lase în pace, deoarece doar promit fără să facă nimic”. „Năstase chipurile este bărbat, dar ați văzut reprezentanții lui cât sunt de fricoși? Andrușa s-a pișat probabil”, a declarat vicepreședinta Partidului „ȘOR”, primarul Jorei de Mijloc, Marina Tauber.

„Oliță lui Năstase!”, au scandat manifestanții, iar Marina Tauber a adăugat: „Să-i arătăm că-l așteptăm cu toate condițiile”.

În opinia Marinei Tauber, Andrei Năstase, Maia Sandu și cei din PLDM s-au speriat de oameni. „Dar cum să fie în Parlament? Năstase vrea să fie primar, dar niciodată nu vrea să vorbească cu oamenii? De ce nu ieșiți să vorbiți cu oamenii? Pentru că se tem de propriul popor. Ce vor să facă pentru oameni, dacă se tem de ei? De ce nu vin la Orhei să ne spună ce au făcut ei pentru oameni?”, a continuat Tauber.

De asemenea, susținătorii Partidului „ȘOR” au afișat mai multe pancarte, inclusiv: „PAS cu DA, marș din oraș!”, „Rușine!”, „Unu doi, Sandu, Năstase, la gunoi!” , „Noi suntem poporul!” „Năstase, rușine!”, „Afară din țară!”, „Rușine Sandu și Năstase”, „Oaspetele nepoftit e mai rău ca un dușman”, „Liniște Orheiului”, „Nu ne veți lua pacea și dezvoltarea”, „Suntem bucuroși de oaspeți, dar nu vom accepta bandiți”, „Jos provocatorii Sandu și Năstase!”.

În fața mulțimii au ieșit și reprezentanții Primăriei Orhei, care au vorbit despre realizările echipei lui Ilan Șor și promisiunile făcute de Andrei Năstase și Maia Sandu. „Voi sunteți cei care ați văzut în acești trei ani reforme care au loc la Orhei. Partidul „ȘOR” este un partid al renașterii, care face viața mai bună la Orhei, dar și în întreaga țară. Proiectele care s-au născut la Orhei, proiectele social-economice, care au drept scop îmbunătățirea calității vieții. Orheiul este o localitate unde un primar tânăr a realizat o adevărată revoluție”, le-a spus oamenilor viceprimarul de Orhei, Reghina Apostolova.

De asemenea, aceasta a menționat că Primăria Orhei este gata să treacă printr-un audit transparent, care va demonstra că la Orhei activează „cea mai profesionistă și transparentă administrație locală”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md