06:14:51 20.04.2024
Stiri

Au apărut noi DETALII despre omul care a furat un AVION de pasageri de pe aeroport, şi a murit după ce s-a prăbuşit cu el, fiind urmărit de aviaţia militară. Cum a fost posibil să decoleze cu aeronava uriaşă şi ce spune familia lui

Știri 13.08.2018 10:20 Vizualizări1724 Autor: Ziarul National
Au apărut noi DETALII despre omul care a furat un AVION de pasageri de pe aeroport, şi a murit după ce s-a prăbuşit cu el, fiind urmărit de aviaţia militară. Cum a fost posibil să decoleze cu aeronava uriaşă şi ce spune familia lui


Detalii uluitoare apar în cazul bărbatului care a reuşit să fure un avion de pasageri şi să meargă cu el aproape o oră până să se prăbuşescă. Membrii familiei lui Richard Russell spun că sunt „uimiţi şi zdrobiţi” după ce mecanicul aerian a furat vineri un avion de pasageri de pe Aeroportul Internaţional Seattle-Tacoma şi a murit după prăbuşirea aeronavei la 40 de km depărtare de aeroport.

Familia spune că Russell, în vârstă de 29 de ani, era "un soţ credincios, un fiu iubitor şi un bun prieten". "Acesta este un şoc complet pentru noi", a spus familia într-o declaraţie făcută sâmbătă seara.

Anchetatorii au primit înregistrarile audio ale lui Russell cu turnul de control al traficului aerian din timpul zborului său de o ora, iar potrivit acestora „intentia lui nu era de a face vreun rău nimanui”, spunând că sunt atât de mulţi oameni care l-au iubit.

Russell nu era pilot, lucra ca agent de servicii pentru Horizon Air, de trei ani şi jumătate, şi a fost singura persoană aflată la bordul avionului.
Printre atribuţiile pe care le avea acesta ca agent de servicii la sol se aflau direcţionarea aeronavelor pentru decolarea şi abordarea porţii, manipularea bagajelor, precum şi ştergerea sau dezgheţarea avioanelor, au declarat autorităţile.

Incidentul, pe care oficiul FBI din Seattle nu îl considera terorist, ridică întrebări legate de securitatea aeroportuară. Anchetatorii s-au îndreptat sâmbătă la locul accidentului pentru a recupera cutia neagră a avionului şi rămăşiţele lui Russell, ca parte a învestigaţiei penale.

Avionul de tip Horizon Air cu 76 de locuri a decolat fără autorizaţie vineri la ora 7:32. ora locală, cu Russell, care nu a fost pilot. După ce Russell a vorbit periodic cu controlorii de trafic aerian timp de aproximativ o oră, avionul s-a prăbuşit pe insula Ketron, au spus oficiali.

Cascadoriile pe care acesta le-a făcut cu aeronava au fost surprinse de martori.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md