A doua zi de proteste la București. Peste o mie de persoane au venit în Piața Victoriei

a
Foto: digi24

Aproximativ 1.000 de persoane se află sâmbătă seara, în jurul orei 18,30, la protestul antiguvernamental din Piaţa Victoriei, în zonă fiind restricţionată circulaţia rutieră pe bulevardele Kiseleff, Iancu de Hunedoara şi Calea Victoriei.

ORA 22.00 Numărul persoanelor care participă sâmbătă seara la mitingul antiguvernamental din Piaţa Victoriei a depăşit 25.000.

ORA 21.00 Oamenii continuă să se adune în centrul Bucureștiului. Peste 15 mii de oameni protestează la ora actuală.

ORA 19.00 Trasee deviate pentru mijloacele de transport RATB care circulă prin Piaţa Victoriei

Mijloacele de transport în comun ale Regiei Autonome de Transport Bucureşti care trec prin Piaţa Victoriei circulă pe trase deviate începând cu ora 18:30, informează RATB pe Twitter.

„De la ora 18:30, având în vedere restricţiile de trafic din Piaţa Victoriei, mijloacele de transport RATB vor circula pe trasee deviate”, scriu reprezentanţii companiei.

Este vorba despre autobuzele liniilor 300, 362, 381, 783 şi linia turistică.

ORA 18.49 Aproximativ 1.000 de persoane protestează în Piaţa Victoriei; circulaţia pe bulevarde din zonă este restricţionată.

Un nou protest a început astăzi la ora 18:00 în Piaţa Victoriei din București. Manifestaţia este continuarea protestului de ieri, care s-a soldat cu circa 450 de răniți, în urma violențelor dintre jandarmerie și protestatari.

Protestatarii sunt dotaţi cu steaguri tricolore, precum şi ale SUA, Marii Britanii, Scoţiei, Canadei, Belgiei şi Spaniei. Ei suflă în vuvuzele.

În zonă sunt desfăşurate şi efective de jandarmi, ale Poliţiei şi echipaje SMURD.

La ora transmiterii acestei ştiri încă mai este deschis traficul rutier pe bulevardele Lascăr Catargiu şi Aviatorilor, maşinile putând circula pe artera dintre clădirea Guvernului şi perimetrul ocupat de protestatari, scrie agerpres.ro. 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente