Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru un sfârșit de săptămână cât mai reușit

pexels-photo-378153
Foto: rawpixel.com

Pentru că e duminică și fiecare merită să se relaxeze, echipa #diez a selectat câteva evenimente care te vor ajuta să petreci frumos timpul. Mergi cu prietenii și familia și petrece util și plăcut timpul.

# Summer Berry Fair – Târgul Pomușoarelor

No automatic alt text available.

Producătorii locali de mure, coarne, căpșună, struguri de masă, zmeură, afine, aronie și goji vin din toate coțurile țării cu roada direct de pe ogor. Patiseri și bucătarii vor fi bucuroși să îți împlinească pofta de deserturi, plăcinte, băuturi și bucate sărățele cu pomușoare. Mai multe detalii găsiți pe Facebook.

# ZIT 2018 – Ziua Internațională a Tineretului 2018 în Cahul

No automatic alt text available.

Anul trecut ne-am bucurat de muzică bună alături de tineri activi în Varnița la ZIT2017, anul acesta evenimentul se va desfășura în sudul Moldovei pentru o nouă experiență, experiența ZIT2018 în Cahul. Nu s-a schimbat data, doar locul. Pe lângă aceasta mai ai pregătit pentru tine un program all inclusive și mai variat. Organizatorii promit zona camping, activități sportive și o prezentare specială din partea asociației de scouți din Cahul, expoziții în aer liber, târg de ONG-uri și meșteri populari, zonă food and drinks. Mai multe detalii găsiți aici. 

# Avem puterea de a susține un alergător ajuns la nevoie!

Image may contain: one or more people and text

Duminica este timpul perfect pentru fapte bune. Poți să alergi pentru a ajuta un om, care a participat de nenumărate ori la testarea traseelor și care a preferat să fie mereu la orice competiție. Înscrie-te la acest eveniment și ajută, prin taxa de minim 50 de lei! Pe 12 august, cu start-ul de la ora 9.00, veți alerga un urban trail de circa 15 km prin parcul Valea Morilor. Mai multe detalii vedeți aici. 

# Investigăm! (jaful secolului)

Image may contain: one or more people and text

Un nou eveniment la OcuppyGuguță. Tinerii își propun să investigheze jaful secolului. „Cercetăm teritoriul pentru urme. Mai știi, poate găsim și miliardul, sau democrația. Aducem probe (raportele Kroll) și inventar (lupe de detectiv, microscoape, pipe și pălării de Sherlock Holmes). Interogăm martori”. Mai multe detalii vedeți aici. 

# Târg caritabil cu vedetele Instagramului II

Image may contain: 3 people, people standing and text

12 august, strada Pușkin 14, fashionistele și vedetele de pe Instagram, Laura Jdanov și Gabriella Damir, își descarcă garderoba și participă la un târg de caritate. Scopul târgului de caritate este de a contribui financiar pentru operația lui Matei Rudi de 11 luni diagnosticat cu tumoare cerebrală. Detalii despre eveniment găsiți aici. 

# InVision Forum

Image may contain: 2 people, text

Proiectul inVision, organizat de către AIESEC în Chișinău, cu ajutorul Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, se apropie de sfârșit. Pe parcursul la 4 săptămâni, participanții locali și 8 tineri internaționali au învățat cum să filmeze și să monteze un video. Filmulețele sunt bazate pe problemele din țara noastră și au drept scop sporirea gradului de conștientizare a problemelor globale și locale. Proiectele finale vor fi prezentate la 12 august, la ora 10.00. Mai multe vedeți pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente